Погледнете како најголемиот брод за крстарење спрема 30.000 оброци секој ден

Објавено: 05 февруари 2020 - 14:46

„Ројал Карибиан“има буџет од еден милион американски долари за да обезбеди храна за своите патници. За да се готви секоја закуска, оброк и десерт, кулинарскиот тим работи 24/7, а во видеото погледнете како се подготвуваат 30.000 оброци секој ден.