Погледнете како се спрема најскапиот леб во светот

Објавено: 28 јануари 2020 - 13:54

Хуан Мануел Морено е пекар кој дошол до идеја да направи намирница која оди со секој оброк, но по посебен рецептТој создал леб кој може да си го дозволат само богати клиенти, а најмногу извезува за Обединетите Арапски Емирати, Америка, Кина и Русија. Една векна содржи грам злато и сребро, специјални видови брашно, но и украсна декорација, а неговата цена е 1.380 евра.