Портпаролот на Владата се роголиса на глава [ВИДЕО]

Објавено: 23 јануари 2019 - 15:17

Портпаролот на Владата Миле Бошњаковски падна по скали по завршувањето на денешната редовна прес конференција во Владата.

Моментот на неговото паѓање го фати камерата на ИНА Iliria news agency.

За среќа, Бошњаковски не се пожали на повреда откако ја промаши скалата со левата нога и падна. Новинарите му помогнаа да застане повторно на нозе.