Процес на чистење на најскапиот автомобил во светот

Објавено: 15 јануари 2020 - 10:20

Lamborghini Veneno е произведен во само 9 примероци, а еден од овие автомобили особено има среќа бидејќи неговиот сопственик редовно го чисти и внимава на него. Со четкички од коњски влакна се чистат тркалата, површината на автомобилот не се мие со агресивни средства туку со разреден сок од лимон, пења и крпа од овча волна. Во видеото погледнете го целиот процес на миење на автомобилот.