Путин гледа се, па дури и во лифт!

Објавено: 12 февруари 2020 - 14:18

Еден руски комичар поставил во лифт на станбена зграда огромен портрет од претседателот Владимир Путин. Се погрижил портретот да биде добро залепен, а сакајќи да ја види реакцијата на станарите вградил и камера. Во видеото погледнете како реагирале станарите.