САД vs ИРАН - Кој би победил?

Објавено: 08 јануари 2020 - 13:24

Последните неколку денови во фокус се тензиите меѓу САД и Иран. Ситуацијата е алармантна, а во едукативниот цртан филм може ја видите воената моќ, односно спремноста на американската и иранската војска.