Се јавуваат ли институциите на нивните телефонски броеви?

Објавено: 23 јануари 2019 - 10:54

360˚ Истражување: колку се функционални телефоните на институциите, наменети за контакт со граѓаните. Фантастично видео на еден од најдобрите истражувачи во Европа- Зоран Јованоски.