Што е потребно за да се биде стјуардеса во авиокомпанијата „Емирати“?

Објавено: 19 November 2019 - 12:14

Авиокомпанијата „Емирати“ има над 20,000 стјуардеси кои се дел од екипажот на летовите од прва или бизнис класа. Во видеото направено од „Business Insider“ може да видите што е потребно за да се биде дел од ваква лускузна авиокомпанија, која има над 144. 000 апликанти годишно