Спектакуларни скали кои водат до небото

Објавено: 28 November 2019 - 12:18

Скалите долги 43 метри се изработени од челични кабли и се дел од планинарската турнеја во австриското одморалиште Салцкамергут. Алпинистите кои се одлучуваат на оваа опасна авантура се наградени со сензационален поглед на Алпите.