Тамара Тодевска ја изненади Нина со специјална изведба на "Proud"

Објавено: 30 април 2019 - 19:17

Прекрасно изненадување за нашата Нина Костовска. Тамара ја изведе "Proud" специјално за личноста за која, како што вели, е доказ дека се што замислувате може да се оствари, само ако верувате во себе. Едно големо БРАВО и од нас. Фантастични сте.