Трговски центар во аеродромотот „Чанги“ во Сингапур, вреден 1, 3 милијарди долари

Објавено: 15 November 2019 - 12:31

Сингапурскиот аеродром „Чанги“ отвори трговски центар вреден 1,3 милијарди американски долари, кој може да се пофали со највисокиот светски водопад во затворен простор, кино-театар и хотел.