Украл банкомат со помош на багер

Објавено: 09 јануари 2020 - 13:38

Крадец во австралиски Квинсленд украл банкомат од трговски центар со помош на багер. Багерот и банкоматот подоцна се пронајдени во близина на основно училиште, а полицијата сè уште трага по крадецот.