Вака се слави летото!

Објавено: 12 јули 2018 - 15:17

Шпанско влијание, италијанска традиција со допир на медитеранска сензуалност се рецепт за една прекрасна летна реклама од Dolce&Gabbana.
Неколку секунди на визеулно и музичко уживање.

Отворете ги сетилата!