Влезете во домот на Томи Хилфигер

Објавено: 20 јули 2018 - 14:21

Исто како и неговиот бренд, станот е израз на елеганција, стил, луксуз и престиж. Да не должиме повеќе, само стиснете плеј и видете сами.