Зошто будењето во 4 часот целосно ќе ви го промени животот?

Објавено: 15 август 2019 - 08:28

Ништо нема да функционира доколку немате цел. Треба да знаете дека станувате за да правите нешто многу битно, станувате за да станете личноста која сакате да бидете, не поради другите. Најдете ја таа цел. Слатки сништа.