Каталог

Станете дел од најдобриот интернет каталог и одберете пакет кој ќе ја задоволи секоја потреба за онлајн промоција. Искористете ја оваа понуда и позиционирајте го Вашиот бренд меѓу најдобрите со помош на нашата современа маркетинг стратегија која одговара на секоја компанија.

Веб

Нарачајте модерна веб страна со современ дизајн и функционалности по идеални цени за нашиот пазар. Со вклучена компатибилност за мобилен уред и таблет, како и опции за графички дизајн и хостинг солуции.

Социјални мрежи

Професионално одржување на Вашата фејсбук фан страна, инстаграм, твитер и др. БК Социјални мрежи е сет на маркетинг. графички и СЕО комбинации за максимална презентација на Вашиот бренд на социјалните мрежи.