Отворено

Palma Mall

Телефони:

+389 044 351 010

Адреса:

ул. Маршал Тито бб
1200 Тетово
Македонија

Web / Facebook страна:

Опис и дејности

Уникатниот повеќенаменски трговски центар Палма Мол Тетово, кој пред десетина години ја започна својата приказна како мала продавница, денес претставува успешен трговски центар, изграден според светски стандарди, распространет на 32 илјади m². Всушност, новиот трговски центар е проширување на објектот на поранешниот Сити центар Тетово кој работи од 2005-та, а продажниот простор на истиот е тројно зголемен. Идејата за тројното проширување на постоечкиот објект постојниот Сити центар Тетово произлезе од потребата на жителите на Тетово и пошироко, за објект со голем број содржини. Илјадници среќни луѓе со полни кеси во рацете, насмеани детски лица и задоволни купувачи, е сликата која секојдневно може да се види во најмодерниот и најголемиот трговски центар во Западна Македонија, а заслугата за целиот успех Палма Мол Тетово им ја посветува токму на своите купувачи, како најзаслужни за достигнувањата.

За брендот

Уникатниот повеќенаменски трговски центар Палма Мол Тетово, кој пред десетина години ја започна својата приказна како мала продавница, денес претставува успешен трговски центар, изграден според светски стандарди, распространет на 32 илјади m². Всушност, новиот трговски центар е проширување на објектот на поранешниот Сити центар Тетово кој работи од 2005-та, а продажниот простор на истиот е тројно зголемен. Идејата за тројното проширување на постоечкиот објект постојниот Сити центар Тетово произлезе од потребата на жителите на Тетово и пошироко, за објект со голем број содржини. Илјадници среќни луѓе со полни кеси во рацете, насмеани детски лица и задоволни купувачи, е сликата која секојдневно може да се види во најмодерниот и најголемиот трговски центар во Западна Македонија, а заслугата за целиот успех Палма Мол Тетово им ја посветува токму на своите купувачи, како најзаслужни за достигнувањата.

Коментари

Нема коментари за оваа фирма.