Фирми

Bioxsine

Јадранска Магистрала 62
Скопје
Македонија
+389 078 326 517

Sanmarti

ул. Маршал Тито бб п.фах 221
Тетово
Македонија
+ 389 44 379024

Burger House

Тетово
Македонија
044 391 444

Trodat Печати

Скопје
Македонија
+389 2 311 7216

Rifam

Скопје
Македонија
02 312 2401

Auto Cem

Тетово
Македонија
044 353 330

Бургеристика со Burger House: Чикен бургер – зошто е корисен за вас?

Објавено: 28 февруари 2019 - 14:23
Чикен бургерот е одличен извор на протеини, јаглехидрати, витамини и минерали. Исто така е поздрав од пржен пилешки сендвич, бидејќи при печење се користи помалку масло од пржење, што значи помалку калории и маснотии во финалниот производ. Јадете уште поздрав чикен бургер на скара со користење на состојки кои содржат хранливи материи секогаш кога е можно.